B+P Insights: Får din virksomhed de mest kvalificerede kandidater eller…

Bliver du snydt for de bedste medarbejdere?

Taler din HR/rekrutteringspartner om “ansøgere”? Så får du ganske sikkert ikke de bedste kandidater, som du og din virksomhed fortjener.

Ansøgere er de almindelige kandidater som lokkes til af en annonce på jobportalerne, LinkedIn m.v. Det er dog de færreste kandidater, der læser annoncer. Faktisk er det oftest de kandidater, der er mest søgende, som også læser jobopslag på nettet og andre steder.

Hvis du nøjes med de kandidater, der læser opslagene, så snyder du dig selv for muligheden for at møde et meget mere spændende og målrettet kandidatfelt – de bedste af de bedste.
Ønsker du kandidater, der er skarpere, dygtigere og sværere at få fat i, så skift til en headhunter, som kan få dine ønskekandidater frem i lyset. Netop de kandidater er dem, der tjener flere penge til din virksomhed og derfor kan du betragte headhunteren som en investering i din virksomheds fremtid og indtjening.

Hos Birn + Partners har vi et altoverskyggende netværk en særdeles veltilrettelagt søgeproces, der sammen med vores egen individuelle personlighed og dømmekraft gør, at du får et unikt felt af kandidater at vælge mellem.

Skift fra annoncerekruttering til headhunting med Birn + Partners og sæt større krav til de mennesker du ansætter.
Held og lykke i kampen om de bedste medarbejdere…

Med venlig hilsen

Kim Tapping, Partner og headhunter hos Birn + Partners

Share this on...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin